Tuesday, December 21, 2021

Dater din eks

Dater din eks



SUPPORT: Dette er en e-bog, som du gemmer på din computer, telefon eller iPad og læser den derfra, når som helst du ønsker at læse den, dating din eks. Gør ting, du aldrig har gjort før. Hvorfor slog du op? Det gav mig et bedre perspektiv på, hvordan jeg skal gøre det til et vellykket forsøg på forhåbentlig at redde det, vi har. Når en mand er nervøs omkring en kvinde 15 Dater din eks Tegn.





Beskrivelse



I har en romantisk historie sammen, og det ændrer hele dynamikken i at henvende sig, bede om en date og indgå i et forhold. En af de sværeste ting at gøre er at finde ud af, hvilken adfærd der er passende, og hvilken der er potentielt skadelig.


Her er otte adfærd, der kan hjælpe dig med ikke kun at gøre oplevelsen positiv, men også tiltrække din eks tilbage. Så meget såret, så meget beklagelse, så meget vrede og så meget frygt kan gøre dig følelsesmæssigt utilgængelig på stort set alle tænkelige niveauer.


I denne tilstand er du ikke bedst, og du tænker ikke klart og rationelt. Mængden af ​​tid og kræfter, det tager for hver person igen at blive følelsesmæssig dating din eks adskiller sig afhængigt af den tid og indsats, hver enkelt spilder med at tude, cyberstalke og spille dumme minispil med håbet om, at din eks vil savne dig, dating din eks.


Tag ansvar for din del i bruddet og lær af dine fejl. Uanset om du indrømmer det eller ej, har du bidraget til problemerne i parforholdet på en eller anden lille eller stor måde, så tag op og accepter dine fejltagelser for, hvad de er: dyrebare livslektioner, der kun kan læres på den hårde måde. Når du giver din eks skylden, andre mennesker, dating din eks, Gud eller universet, du tager afstand fra enhver mulig lektion og acceleration af fremskridt.


Tag dig virkelig tid til at fokusere din opmærksomhed på din eks som et unikt individ, og brug hver og en dating din eks som en mulighed for at skabe en følelsesmæssig forbindelse. Bare at være fuldt til stede og opmærksomt lytte til din eks og hvad der virkelig foregår i deres liv - følelser, behov, dating din eks, hemmeligheder, håb, dating din eks, frygt, forlegenhed, forventninger - og derefter at reagere med empati giver den sikkerhed og tryghed, der er nødvendig for at skabe følelsesmæssig intimitet.


Ved at gøre dette føler den anden sig set, hørt, valideret og plejet. Vær ærlig over for dig selv, dating din eks, hvad kunne du have gjort bedre eller slet ikke gjort? Hvordan kan du blive en bedre partner, hvis du kommer sammen igen? Husk før din eks kan overhovedet finde på at give forholdet en chance til, skal de tro og føle, at tingene bliver bedre, at de problemer, der forårsagede bruddet, er blevet løst.


Hvis du kan vise dem, at det nye forhold er bedre end det gamle, har du en meget bedre chance for at finde sammen igen. Bed altid din eks om afklaring, hvis du ikke er for sikker på, hvad din eks siger; og være åben for flere forklaringer, perspektiver og løsninger.


Kig ud af boksen og se, om I to kan blive enige om de vigtige ting og lad de små ting klare sig selv. I nogle spørgsmål bliver du nødt til at give efter. I andre spørgsmål bliver du nødt til at bede din eks om at gøre noget, der vil bringe et mere roligt perspektiv til situationen såvel som nyt dating din eks. Du kan ikke starte et nyt forhold med din eks, hvorfra det gamle sluttede.


Slutningen af ​​et forhold er litterær døden af ​​det. Den tiltrækning og følelser, I har for hinanden, kan stadig være de samme, men det forhold, I havde afsluttet. Og netop på grund af den smertefulde oplevelse er I ikke længere de samme mennesker. Selve oplevelsen af ​​at bryde op ændrer, hvem du er, hvem du tror, ​​den anden er, og hvordan du ser virkeligheden, dating din eks. For du er ikke længere den samme dating din eks, se på denne oplevelse som to nye mennesker, der starter et nyt forhold sammen.


Nogle gange ændrer man simpelthen, hvordan man reagerer dating din eks reagerer, ændrer hele dynamikken i situationen. Vær realistisk omkring din situation og hvad der kan opnås på en given tid. At forsøge at sætte alt på hurtig fremad er en stor fejl, der bremser processen - og endda stopper den permanent. Bare fordi du vil have din eks så dårligt tilbage, betyder det IKKE, at de føler det samme om dig på det tidspunkt.


Din eks kan godt overraske dig - bedre at blive positivt overrasket end skuffet og knust, fordi du handlede ud fra nød og desperation. Jeg vil ikke lyve for dig, det bliver ikke nemt, dating din eks.


Relateret: Hvor meget kontakt er for meget kontakt for hver tilknytningsstil. Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, dating din eks. Jeg vil gerne takke dig dating din eks sammensætte nogle vigtige og afgørende tips.


Det gav mig et bedre perspektiv på, hvordan jeg skal gøre det til et vellykket forsøg på forhåbentlig at redde det, vi har. tak skal du have! Mere fra Love Doctor Yangki Akiteng 1. Du vil måske også kunne lide. Deltag i samtalen 1 kommentar. Efterlad en kommentar Annuller kommentar.


Søg efter: Søg, dating din eks. COACHING CANADA USA EUROPA AUSTRALIEN ASIEN FAQ KONTAKT. fejl: Dette indhold er ophavsretsbeskyttet!





ukrainske datingsider på ukrainsk



Hvis du har tilknytningsangst, vil dating din eks hjælpe dig med at føle dig mindre angst, ikke være trængende og være mere rolig selv i de mest usikre situationer. Du vil være i stand til at forbinde dig med din eks uden at agere følelsesmæssigt eller bekymre dig om negative resultater. Det kan alt sammen ændre sig. Med et ROAD MAP til at hjælpe dig med de ting, du skal gøre for at få succes med at tiltrække din eks, vil du føle dig sikker på at nå ud til din eks, bede om en date og få dem til at finde sammen igen.


Bryd gennem følelsesmæssig afstand, vrede eller negativitet, genopbyg tillid, vækk kærlighedsfølelser igen, skab tilstrækkeligt momentum og få din eks tilbage hurtigere. Jeg stoler på, at du kender forskellen mellem et salgsargument og den ægte vare. Hvor vigtigt er det for dig at komme sammen med din eks igen, og hvad er du villig til at gøre for at gøre det til en realitet? Alt hvad du behøver for at komme i gang og fortsætte med at gøre fremskridt, indtil du og din eks er sammen igen, er lige ved hånden. Du har ingen undskyldning for ikke i det mindste at prøve.


Begynd at tiltrække din eks i løbet af de næste par minutter. Hvis du bestiller ved hjælp af debet eller e-check, er der 5 - 7 dages ventetid på, at betalingen er klaret via PayPal. Dobbelttjek venligst de data, du har indtastet. Hvis alt er korrekt, og systemet ikke accepterer dit kreditkort, er chancerne for, at dit kreditkort er knyttet til din PayPal-konto, hvilket betyder, at du kun kan betale ved at logge ind på din PayPal-konto. Prøv at slette dine cookies eller betal med et andet kreditkort for at omgå dette.


ØJEBLIKKELIG ADGANG: Efter betaling bliver du øjeblikkeligt ført til en side med downloadlinket til dit køb. Vær ærlig over for dig selv, hvad kunne du have gjort bedre eller slet ikke gjort?


Hvordan kan du blive en bedre partner, hvis du kommer sammen igen? Husk før din eks kan overhovedet finde på at give forholdet en chance til, skal de tro og føle, at tingene bliver bedre, at de problemer, der forårsagede bruddet, er blevet løst. Hvis du kan vise dem, at det nye forhold er bedre end det gamle, har du en meget bedre chance for at finde sammen igen. Bed altid din eks om afklaring, hvis du ikke er for sikker på, hvad din eks siger; og være åben for flere forklaringer, perspektiver og løsninger.


Kig ud af boksen og se, om I to kan blive enige om de vigtige ting og lad de små ting klare sig selv. I nogle spørgsmål bliver du nødt til at give efter. I andre spørgsmål bliver du nødt til at bede din eks om at gøre noget, der vil bringe et mere roligt perspektiv til situationen såvel som nye ideer. Du kan ikke starte et nyt forhold med din eks, hvorfra det gamle sluttede. Slutningen af ​​et forhold er litterær døden af ​​det.


Den tiltrækning og følelser, I har for hinanden, kan stadig være de samme, men det forhold, I havde afsluttet. Og netop på grund af den smertefulde oplevelse er I ikke længere de samme mennesker. Selve oplevelsen af ​​at bryde op ændrer, hvem du er, hvem du tror, ​​den anden er, og hvordan du ser virkeligheden.


Fordi I ikke længere er de samme mennesker, så se på denne oplevelse som to nye mennesker, der starter et nyt forhold sammen. Du og din partner vil måske prøve coaching eller terapi for at hjælpe jer med at rette op på de dårlige egenskaber, som en af ​​jer måske har udvist i det sidste forhold.


Terapi hjælper meget, fordi en professionel tredjepart ville være upartisk og give ærlige råd om, hvad der kunne virke denne gang. Jeg vil gratis fortælle dig, at svaret er nej, dette er det eneste rigtige svar, jeg vil give dig, fordi det er en almindelig kendsgerning, at gamle vaner dør hårdt. Det betyder, at det vil kræve en masse bevidst og samarbejdsindsats mellem dig og din eks, for at forhindre det, der brød dig op i at gøre det i det nye forhold. Denne fornyede indsats vil gøre dig stærkere på mere end én måde.


Utroskab er et ømt sted for ethvert forhold, og så meget som det er svært at tro, er det normalt hovedårsagen til, at de fleste par går fra hinanden. Snydpartnere siger altid, at de har ændret sig efter at være blevet fanget, men det er næsten aldrig sandt, fordi snyd kan være vanedannende.


Snyd er nogle gange et resultat af utilfredshed med kun én partner. Hvem var utro i det forhold, du havde før? Hvis det var dig, er du så villig til at stoppe med at snyde? Hvis det var ham, er du så sikker på, at han vil gøre en ekstra indsats for ikke at gentage handlingen? At se en rådgiver eller terapeut kan hjælpe med at løse problemet med snyd. Det meste af arbejdet ligger dog i hænderne på dig og din partner.


Misbrug af enhver art er en stor sag, og hvis du overvejer at vende tilbage til en eks, der misbrugte stoffer eller alkohol, hvilket normalt førte til, at han misbrugte dig, bør du tænke tre gange om at gå ad den vej igen. Læs det igen; hvis hans misbrug af dig var afhængig af stofbrug, ved du, at han har brug for rehabilitering og helbredelse, før du tænker på at finde sammen igen. Hvis du virkelig elsker ham og ønsker at tilbringe dit liv med en hel mand, skal du være sikker på, at han er fysisk og mentalt sund, før du betroer dit hjerte til ham igen.


Ligesom kærlighed involverer sex sindssyg kemi, der kan få to mennesker, der ikke kan lide hinanden, til at lægge deres forskelligheder til side bare for at frigøre seksuel spænding. Er du sikker på, at dit ønske om at date din eks ikke er på grund af det gode sex? Eller den kramme og velbefindende følelse, han giver dig? At slå op eller blive slået op med kan være ødelæggende, især hvis tingene generelt ikke er gode i øjeblikket.


Smerten kan være så stor, at du ville være villig til at acceptere enhver form for trøst fra enhver, selv en eks. Det er dog ikke det bedste svar at bruge nogen som en rebound-partner for at komme over din skade. Før du dater din eks, så spørg dig selv, om du er følelsesmæssigt tilgængelig for alt, hvad der skal til for at starte et nyt forhold, selvom det er med en, du allerede kender. Hvis du ikke er følelsesmæssigt tilgængelig for manden, vil der altid mangle noget, og det tager måske ikke så lang tid, før forholdet går i stykker igen.


Når dit kærlighedsliv lige var gået op i røg, er det nemt at ville opsøge en gammel flamme for trøst. Desværre er det ikke altid en god idé at date din eks, fordi du måske vil gøre det af alle de forkerte årsager.


Så det er ikke kun et spørgsmål om, hvorvidt det er en god idé, men et spørgsmål om at spørge dig selv, hvorfor du vil tilbage med ham. Overvej dine grunde og vær ærlig omkring det. Ja det kan det, men det vil kræve en seriøs indsats fra dig og eksen for at forholdet fungerer igen.


Kærligheden skal stadig være der eller let at genoplive, og I skal begge være klar til at få det til at fungere igen. Ved også, hvad du gjorde forkert den forrige gang, for at rette dine fejl. Så kan du få et tilfredsstillende forhold.


Det kan virke akavet i starten at date din eks, men det er muligt, nogle ekser ender endda med at gifte sig med hinanden.

No comments:

Post a Comment

Sorte datingsider i georgien

Sorte datingsider i georgien hvad med mit navn er mike. Elsker mine velsignelser!! Pensioneret hærsygeplejerske, der nyder at bruge tid sort...