Tuesday, December 21, 2021

Hvor utbredt er datingproblemer for tenåringer i texas

Hvor utbredt er datingproblemer for tenåringer i texas



Andre tilgangsalternativer Du kan kanskje få tilgang til undervisningsnotater ved å logge på via din Emerald-profil. Nettopp lansert! Kunngjøringer Nylig begivenhet: Nye forskningspriser tar sikte på å forhindre ungdomsvold, seksuell vold og overgrep og omsorgssvikt mot barn. Exner-Cortens D, Eckenrode J, Rothman E. Hvert år vil 10 prosent av studentene i U.S.A. Om hvor utbredt er datingproblemer for tenåringer i texas av 9 kvinnelige og 1 av 36 mannlige videregående elever rapporterer å ha opplevd seksuell datingvold det siste året.





nyttige lenker



Til tross for at det er et betydelig folkehelseproblem, er datingvold og relatert risikoatferd ennå ikke undersøkt i Nicaragua. Denne studien tar sikte på å undersøke utbredelsen av personlig datingvold og misbruk på nettdating og å teste assosiasjonene mellom tenårings datingvold og rusmiddelbruk, hvor utbredt er datingproblemer for tenåringer i texas. alkohol, sigarett, marihuana og e-sigarett samt eksternaliserende atferd. Multivariate regresjonsanalyser tyder på at vold ved personlig dating var positivt assosiert med alle typer rusbruk og eksternaliserende atferd, mens offer kun var assosiert med eksternaliserende atferd.


Til tross for den beskrivende karakteren, hvor utbredt er datingproblemer for tenåringer i texas, Studien er den første som undersøker forekomsten av datingvold i tenåringer og dens forhold til annen risikoatferd hos nikaraguanske ungdommer og har viktige helsemessige konsekvenser. Denne forskningen ble delvis støttet av tilskudd fra International Narcotics and Law Enforcement Affairs Bureau til University of Tennessee S-INLECGR Jonathan Pettigrew, hovedetterforsker og Arizona State University S-INLECGR Jonathan Pettigrew, hovedetterforsker.


Innholdet er utelukkende forfatternes ansvar og representerer ikke nødvendigvis de offisielle synspunktene til USAs utenriksdepartement. Forfatterne rapporterer at det ikke er økonomiske hvor utbredt er datingproblemer for tenåringer i texas av interesse. Lu, Y. og Pettigrew, J. Copyright ©Emerald Publishing Limited.


Rapporter feil her. Del gjerne din generelle tilbakemelding. Du kan delta i diskusjonen ved å bli med i fellesskapet eller logge inn her. Du kan også finne ut mer om Emerald Engage. Besøk emeraldpublishing. Svar på de vanligste spørsmålene her. For å lese den fullstendige versjonen av dette innholdet, velg ett av alternativene nedenfor:. Andre tilgangsalternativer Du kan kanskje få tilgang til dette innholdet ved å logge på via din Emerald-profil.


Lei dette innholdet fra DeepDyve. Lei fra DeepDyve. Hvis du mener du burde ha tilgang til dette innholdet, klikk for å kontakte supportteamet vårt. Kontakt oss. Vær oppmerksom på at du ikke har tilgang til undervisningsnotater.


Andre tilgangsalternativer Du kan kanskje få tilgang til undervisningsnotater ved å logge på via din Emerald-profil. Abstrakt formål Til tross for at det er et betydelig folkehelseproblem, er datingvold og relatert risikoatferd ennå ikke undersøkt i Nicaragua.


Bli med oss ​​på vår reise Plattformoppdateringsside Besøk emeraldpublishing.





kristen datingside web



Studien avslørte også at jenter som dater gutter to eller flere år eldre enn dem, er mer sannsynlig å drikke alkohol, prøve marihuana og røyke. Datingvold har flere forskjellige former, ifølge Centers for Disease Control. Denne typen overgrep kan være fysisk, følelsesmessig eller seksuell.


Hvert år vil 10 prosent av studentene i U.S.A. rapporter at en datingpartner har misbrukt dem de siste 12 månedene, ifølge CDC. CDC anbefaler å utdanne tenåringer om farene ved datingvold ved tenåringer ved å la dem delta i forebyggingsprogrammer, for eksempel det skolebaserte programmet Safe Dates.


For hjelp og råd kan ofre tenåringer kontakte National Domestic Violence Hotline. Tenåringer som dater kan delta i risikofylt seksuell aktivitet, noe som kan føre til sykdommer eller graviditet. Mens til åringer utgjør bare 25 prosent av den seksuelt aktive befolkningen, får de nesten halvparten av alle nye seksuelt overførbare sykdommer, ifølge estimater fra The American College of Obstetricians and Gynecologists.


Graviditet er et annet problem i tenåringsdating, som følge av mangel på bruk av prevensjonsmidler, som ofte fører til lav fødselsvekt hos babyer og problemer med svangerskapsomsorg.


Tenåringer kan bruke kondomer for å redusere risikoen for utilsiktet graviditet og å få kjønnssykdommer. Stan Mack er en forretningsskribent som spesialiserer seg på finans, forretningsetikk og menneskelige ressurser.


Arbeidet hans har dukket opp i nettutgavene av "Houston Chronicle" og "USA Today", blant andre utsalgssteder. Det som har blitt tydelig de siste årene er at voksenforhold og vold i hjemmet har sine røtter forankret i ukontrollert tenåringsadferd. Av denne grunn har datingvold i tenåringer blitt et interesseområde for forskere og fortjener etter min mening mye oppmerksomhet.


Jeg er sikker på at dette har vært en øyeåpnende opplevelse å lese for deg slik det var for meg mens jeg gjorde undersøkelsen, totalt sett tror jeg at dette er et emne som fortjener mye mer oppmerksomhet og fokus.


Jeg tror at roten til mye vold i forhold mellom voksne starter i tenårene, jeg føler at det må presses på for utdanning i denne sektoren. Relatert: Online dating sikkerhetstips.


Colette Murphy. Hei, mitt navn er Collette, jeg er født, oppvokst i New York hvor jeg fortsatt bor. Jeg er for tiden i midten av trettiårene, og etter å ha byttet karriere flere ganger og slitt med å finne en lidenskap bestemte jeg meg for å forlate det karrierebaserte livet bak meg og starte et nettsamfunn for likesinnede. Dette fellesskapet er et trygt sted for kvinner og likesinnede menn som ønsker å unngå kvinnehat, sexisme, nedverdigende kommentarer og rasisme.


Jeg håper du nyter oppholdet. Logg på igjen. Påloggingssiden åpnes i en ny fane. Etter å ha logget inn kan du lukke den og gå tilbake til denne siden. Tenåring Dating Vold Statistikk Øyeåpning. Del 0. Tweet 0. Mest siterte statistikk:. Nesten 1. Blant mannlige videregående elever som har opplevd seksuelle og fysiske overgrep fra en datingpartner, har mer enn 1 av 4 alvorlig vurdert selvmord, og nesten like mange har forsøkt selvmord.

No comments:

Post a Comment

Sorte datingsider i georgien

Sorte datingsider i georgien hvad med mit navn er mike. Elsker mine velsignelser!! Pensioneret hærsygeplejerske, der nyder at bruge tid sort...