Tuesday, December 21, 2021

Sinä kaikilla treffisivustoilla

Sinä kaikilla treffisivustoilla



Kaikki kuvat ovat malleista ja niitä käytetään vain havainnollistamiseen. Mena raportti. arXiv: Vastauksena maailmanlaajuiseen COVID-pandemiaan MarchTinder on tilapäisesti tarjonnut Passport-ominaisuuden ilmaiseksi kaikille käyttäjilleen maailmanlaajuisesti. Toinen kriitikkojen esiin nostama ongelma oli taustatarkastusten epäluotettavuus, koska ne vaikuttavat suhteettoman paljon mustiin ja muihin etnisiin vähemmistöihin kuuluviin ihmisiin.





Navigointivalikko



Tinder on online-treffisovellus ja geososiaalinen verkostoituminen. Käyttäjät tykkäävät anonyymisti "pyyhkäisemällä oikealle" tai "pyyhkäisemällä vasemmalle" eivät pidä muiden käyttäjien profiileista, jotka sisältävät heidän valokuvansa, lyhyen kuvauksen ja luettelon heidän kiinnostuksen kohteistaan. Tinder käyttää "double opt-in" -järjestelmää, jossa molempien käyttäjien on "pyyhkäisyt oikealle" löytääkseen toisiaan, ennen kuin he voivat vaihtaa viestejä, sinua kaikilla treffisivustoilla. Sean Rad perusti Tinderin hackathonissa, joka pidettiin startup-hautomossa Hatch Labsissa Länsi-Hollywoodissa. Hackathonin isännöi Hatch Labs, New Yorkissa sijaitseva startup-hautomo, jolla on Länsi-Hollywoodin etuvartio.


MatchBox-nimen ymmärtäminen oli liian samanlaista kuin Match. com Rad, hänen perustajansa ja varhaiset työntekijät nimesivät yrityksen uudelleen Tinderiksi. Tammikuussa Sean Rad palkattiin Cardifyn pääjohtajaksi, Hatch Labsin käynnistämään luottokorttiuskollisuussovellukseen. Ensimmäisen kuukauden hackathonissa Rad esitteli idean sinua kaikilla treffisivustoilla treffisovellus nimeltä Matchbox.


Rad ja insinööri Joe Munoz rakensivat prototyypin MatchBoxille ja esittelivät "double opt-in" -treffisovelluksen 16. helmikuuta. Maaliskuussa yksi perustajista Jonathan Badeenin käyttöliittymäoperaattori ja myöhemmin Tinderin CSO ja Chris Gulczynski -suunnittelija ja myöhemmin Tinderin CCO liittyivät Cardifyyn.


Toukokuussa, kun Cardify kävi läpi Applen App Storen hyväksymisprosessia, tiimi keskittyi MatchBoxiin. Samana aikana Alexa Mateen Justinin sisko ja hänen ystävänsä Whitney Wolfe Herd palkattiin Cardifyn myyntiedustajiksi.


ElokuussaCardify hylättiin, Matchbox nimettiin uudelleen Tinderiksi, ja perustaja Justin Mateen [22] markkinoija ja myöhemmin Tinderin CMO liittyi yritykseen. Syyskuussa Tinder julkaistiin pehmeästi App Storessa. Sen jälkeen se lanseerattiin useilla korkeakoulukampuksilla ja alkoi nopeasti laajentua. ToukokuussaTinder sijoittui 25 parhaan sosiaalisen verkostoitumissivuston joukkoon sovellustietojen mukaan. Ominaisuus perustettiin, kun Rad ja Badeen, jotka olivat kiinnostuneita pelillistämisestä, mallinsivat ominaisuuden korttipakasta.


Badeen virtaviivaisti sitten toimintaa kylpyhuoneen peilin kokeilun jälkeen. Lokakuuhun mennessäTinderin käyttäjät suorittivat yli miljardi pyyhkäisyä päivässä ja tuottivat noin kaksitoista miljoonaa ottelua päivässä. Tähän mennessä Tinderin keskimääräinen käyttäjä vietti yleensä noin 90 minuuttia päivässä sovelluksessa, sinua kaikilla treffisivustoilla. Perustaja Sean Rad toimi Tinderin toimitusjohtajana maaliskuuhun asti, jolloin hänet korvasi entinen eBay- ja Microsoft-johtaja Chris Payne.


Rad palasi toimitusjohtajaksi elokuussa InTinder oli Yhdysvaltojen suosituin deittailusovellus. Lokakuussa Tinder ilmoitti avaavansa ensimmäisen toimistonsa Piilaaksoon toivoakseen rekrytoida tehokkaammin teknisiä työntekijöitä. Marraskuussa Tinder esitteli lisää vaihtoehtoja sukupuolen valintaan. MaaliskuussaTinder lanseerasi Tinder Onlinen, web-optimoidun version deittailusta. Elokuussa julkaistiin Tinder Gold, vain jäsenille tarkoitettu palvelu, joka sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia.


Greg Blatt erosi Match Groupista ja Tinderistä syytösten vuoksi seksuaalisesta häirinnästä, sinua kaikilla treffisivustoilla. 6. elokuuta Tinderillä oli yli 3. Toukokuun 10. päivänä ilmoitettiin, että Tinder suunnittelee kevyempää versiota Tinder Lite -sovelluksesta, joka on suunnattu kasvaville markkinoille, joilla tiedonkäyttö, kaistanleveys ja tallennustila ovat tärkeitä sinua kaikilla treffisivustoilla. 6. elokuuta Tinderillä oli 5. Syyskuun 12. päivänä Tinder käynnisti uudelleen interaktiivisen Swipe Nightan -sarjan, jossa käyttäjät tekevät päätöksiä tarinan mukaan.


Swipe Night lanseerattiin aiemmin lokakuussa. Kansainvälisesti lanseerattiin maaliskuussa, mutta se siirrettiin syyskuulle sinua kaikilla treffisivustoilla COVID-pandemiaan.


Swipe Nightin kansainvälinen julkaisu sisälsi useita maita ja kieliä. Tammikuussa Tinderin hallinto otti käyttöön paniikkipainikkeen ja kalastuksen estotekniikan parantaakseen yhdysvaltalaisten käyttäjien turvallisuutta. Tulevaisuudessa näiden ominaisuuksien pitäisi olla maailmanlaajuisesti saatavilla. Jos jotain menee pieleen päivällä, käyttäjä voi painaa paniikkipainiketta, lähettää tarkat sijaintitiedot ja soittaa hätäpalveluihin.


Käyttääkseen tätä ominaisuutta käyttäjien on ladattava ja asennettava Noonlight-sovellus, sinua kaikilla treffisivustoilla. Vastauksena maailmanlaajuiseen COVID-pandemiaan MarchTinder on tilapäisesti tarjonnut Passport-ominaisuuden ilmaiseksi kaikille käyttäjilleen ympäri maailmaa. Aikaisemmin tämä ominaisuus oli ollut vain tilauksen ostaneiden käyttäjien käytettävissä. Elokuussa Tinder paljasti suunnitelmansa Platinum-tilaussuunnitelmastaan, joka antaa lisäarvoa Tinderin nykyisen Gold-tilaussuunnitelman lisäksi.


Syyskuun 1. päivänä Tinder kiellettiin Pakistanissa Pakistanin hallituksen "moraalittomana sisällön" torjumiseksi. Tinder ilmoitti 4. marraskuuta, että se menestyi odotettua paremmin kolmannen vuosineljänneksen tuloksessa, sovelluksen liikevaihto kasvoi ja tilaajamäärä kasvoi kolmannella vuosineljänneksellä, vaikka se oli keskellä pandemiaa. Helmikuussa Tinder ilmoitti tuovansa markkinoille valikoiman mobiilitarvikkeita tuotenimellä Tinder Made.


Se jakoi testisarjoja joihinkin otteluihin kannustaakseen vastuullista käyttäytymistä, kun käyttäjät alkavat tavata jälleen henkilökohtaisesti. Maaliskuussa Tinder julkisti palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa taustatarkistuksia mahdollisista otteluista sen jälkeen, kun he ovat tehneet sijoituksen Garboon, yritykseen, joka "kerää julkisia tietoja ja raportteja väkivallasta tai hyväksikäytöstä, mukaan lukien pidätykset, tuomiot, lähestymiskiellot, häirintä ja muut väkivaltaiset rikokset".


Tästä palvelusta peritään maksu, jota ei ole vielä kerrottu käyttäjille. ElokuussaTinder ilmoitti ottavansa käyttöön ID-vahvistuspalvelun, joka on saatavilla käyttäjille ympäri maailmaa, jotta voidaan torjua monenkalastusta tai jonkun huijaamista parisuhteeseen käyttämällä vääriä kuvia ja tietoja. Syyskuussa Jim Lanzone ilmoitti jättävänsä toimitusjohtajan tehtävänsä jatkaakseen uutta roolia Yahoolla.


Hän on yhtiön ensimmäinen naisjohtaja. Joulukuussa Nyborg ilmoitti, että yritys on luomassa metaversumia nimeltä Tinderverse, jaettu virtuaalitodellisuus. Yritys testaa myös sovelluksen sisäistä valuuttaa, jonka käyttäjät voivat ansaita palkkiona hyvästä käytöksestä, jolloin he voivat maksaa alustan premium-palveluista. Kun käyttäjät ovat luoneet profiilin Facebook-kirjautumistunnuksella tai matkapuhelinnumerolla, käyttäjät voivat pyyhkäistä kyllä ​​oikealle tai ei vasemmalle selvittääkseen, onko heillä mahdollinen romanttinen pari.


Chat Tinderissä on käytettävissä vain kahden käyttäjän välillä, jotka ovat pyyhkäiseneet oikealle toistensa kuvissa. Kuitenkin, kun käyttäjällä on osumia sovelluksessa, hän voi lähettää henkilökohtaisia ​​valokuvia, nimeltä "Tinder Moments" sinua kaikilla treffisivustoilla osumia kerralla, jolloin jokainen ottelu voi pitää tai olla tykkäämättä kuvista.


Sivu sinua kaikilla treffisivustoilla on vahvistanut julkisuuden henkilöiden profiilit, jotta julkkikset ja muut julkisuuden henkilöt voivat vahvistaa olevansa sovelluksia käyttäessään. Marchmedia ja Internet-ryhmittymä IAC lisäsivät enemmistöosuuttaan Tinderissä, minkä uskotaan arvostaneen Tinderiä useisiin miljardeihin dollareihin. Analyytikot arvioivat myös, että Tinderillä oli noin puoli miljoonaa maksullista käyttäjää käyttäjäkantassaan, joka koostui enimmäkseen ilmaisista käyttäjistä.


Maaliskuussa Tinder julkaisi maksullisen palvelunsa, Tinder Plus -ominaisuuden, joka mahdollistaa rajattomat ottelut, kun taas ilmainen Tinder-sovellus rajoittaa oikean pyyhkäisyjen määrää tunnissa. Se on kohdannut kiistaa ilmaisen käyttäjän tietyn ajan kuluessa antamien "tykkäysten" rajoittamisesta sekä hintojen laskutuksesta eri ikäryhmille. InTinder lisäsi itsenäisesti maksavia jäseniä lähes miljoonalla, kun taas Match Groupin 44 muuta tuotemerkkiä lisäsivät vain yhden. Joulukuussa Tinderillä oli 6. Tinder on laajalti käytössä kaikkialla maailmassa, ja se on saatavilla kaikissa maissa ja 56 kielellä.


LateTinderin käyttäjien keskiarvo oli 12 miljoonaa ottelua päivässä. Kuitenkin päästäkseen näihin 12 miljoonaan otteluun käyttäjät tekivät yhdessä noin miljardi pyyhkäisyä päivässä. Kesäkuusta lähtien kukaan alle 18-vuotiaat eivät voi enää käyttääTinderiä. Jos alaikäisten havaittiin olevan alle 18-vuotiaita, heitä kiellettiin käyttämästä Tinderiä, kunnes he ovat. Bartle Bogle Hegarty -harjoitteluohjelman The Barn käynnisti mainoskampanja BBH käytti Tinder-profiileja mainostaakseen New Yorkissaan. Pentujen pelastusprojekti.


Kampanja sai SlateInc:n medianäkyvyyden. Entinen markkinointijohtaja Whitney Wolfe nosti 30. kesäkuuta Los Angelesin piirikunnan oikeuteen seksuaalista häirintää ja sukupuoleen perustuvaa syrjintää koskevan kanteen IAC:n omistamaa Match Groupia, Tinderin emoyhtiötä vastaan, sinua kaikilla treffisivustoilla.


Oikeudenkäynnissä väitettiin, että Rad ja Mateen olivat syyllistyneet syrjintään, seksuaaliseen häirintään ja kostotoimiin häntä kohtaan, kun taas Tinderin yritysvalvoja, IAC:n Sam Yagan, ei tehnyt mitään. Maaliskuussa Match Group haastoi Bumblen oikeuteen väittäen, että treffisovellus syyllistyi patentin loukkaukseen ja liikesalaisuuksien varastamiseen Tinderistä. Joulukuussa The Verge raportoi, että Tinder oli erottanut Rosette Pambakianin, yhtiön markkinointi- ja viestintäjohtajan. Pambakian epäili entisen Match Groupin ja IAC:n toimitusjohtajan Greg Blattia, sinua kaikilla treffisivustoilla, pahoinpideltiin häntä seksuaalisesti hotellihuoneessa joulukuussa pidettyjen yritysjuhlien jälkeen. Hän syyttää lisäksi yritystä potkusta, kun hän ilmoitti tapauksesta.


Vaatimus sisältää romanssihuijauksia, tietojenkalasteluhuijauksia ja vilpillistä mainontaa, sinua kaikilla treffisivustoilla kiristyshuijauksia. Kanteessa väitetään, että The Match Group hyötyi epäsuorasti näistä huijauksista kuluttajien kustannuksella. Augustcossa Tinderin perustajat Sean Rad ja Justin Mateen sekä kahdeksan muuta suositun treffisovelluksen entistä ja nykyistä johtajaa nostivat kanteen Match Groupia ja IAC:tä vastaan ​​väittäen, että he manipuloivat yrityksen arvoa estääkseen heiltä miljardeja dollareita. velkaa.


Kokeilun on määrä alkaa 8. marraskuuta. Tinderiin liittyy myös kyberturvallisuustietojen yksityisyyttä ja kansanterveyttä koskevia huolenaiheita. Rhode Islandin ja Utahin kansanterveysviranomaiset ovat väittäneet, että Tinder ja vastaavat sovellukset ovat vastuussa joidenkin sukupuolitautien lisääntymisestä.


Tinderin tiedottaja Rosette Pambakian sanoi, että ongelma ratkesi 48 tunnin kuluessa. Tinderin toimitusjohtaja Sean Rad sanoi lausunnossaan, että pian yhteydenoton jälkeen Tinder toteutti erityistoimenpiteitä parantaakseen sijaintiturvallisuutta ja hämärtääkseen sijaintitietoja entisestään.


Elokuussa kaksi insinööriä löysivät toisen virheen, joka osoitti kaikkien käyttäjien osumien tarkan sijainnin. Sijainti päivitettiin joka kerta, kun käyttäjä kirjautui sovellukseen ja se toimi myös estetyissä otteluissa. Ongelma havaittiin maaliskuussa, mutta se korjattiin vasta elokuussa. Organisaatio teki yhteistyötä Garbon, voittoa tavoittelemattoman taustantarkistusyrityksen kanssa, ja sijoitti siihen. Kumppanuuden tarkoituksena oli lisätä ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa otteluiden taustatarkistuksia.


Kriitikot uskoivat, että taustantarkistusohjelmistojen integrointi syrjii kolmasosaa Yhdysvaltojen aikuisista työväestöstä, jolla on rikollisia sinua kaikilla treffisivustoilla. Toinen kriitikkojen esiin nostama ongelma oli taustatarkastusten epäluotettavuus, koska ne vaikuttavat suhteettoman paljon mustiin ja muihin etnisiin vähemmistöihin kuuluviin ihmisiin. Prison Policy Initiativen tiedottaja väitti, että koska Yhdysvallat soveltaa lakeja epätasa-arvoisesti, rikollisen taustatarkistuksen käyttöönotto treffisovelluksissa suodattaisi syrjäytyneet ihmisryhmät.


Lisäksi julkiset asiakirjat ja oikeudenkäyntiasiakirjat sisältävät usein virheellisiä tai vanhentuneita tietoja. New York Times sinua kaikilla treffisivustoilla että Tinderin laaja käyttö ei johdu siitä, mitä Tinder teki oikein, vaan puutteita aikaisempien treffiohjelmistojen malleissa, jotka luottivat matemaattisiin algoritmeihin mahdollisten kumppaneiden valinnassa. Lehden haastattelemat ihmissuhdeasiantuntijat totesivat, että käyttäjät käyttivät sovelluksessa peräkkäin tulevia valokuvia saadakseen vihjeitä sosiaalisesta asemasta, sinua kaikilla treffisivustoilla tasot ja henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteet.


on vaikea keskittyä", ja Tinder "on edelleen hyvin rento seksikeskeinen - monet ovat Tinderissä vain nopeaa yhteydenottoa varten, joten jos kyseessä on vakava suhde, tämä sovellus ei ehkä ole sinua varten. Family Guy -kauden 15 jakso "The Dating Game" parodioi sovellusta, sinua kaikilla treffisivustoilla.


Helppo kauden 1 jakso "Utopia" sisältää avioparin, joka löytää Tinderin ja käyttää sitä kolmiossa.





irlantilainen deittailu meksikolainen



Täydellinen Tinderin yleiskatsaus Tarkista suosituimmat aikuisten treffisivustot ympäri Australiaa. Vuonna perustettu Tinder on kasvanut lähes tunnetuimmiksi nimiksi online-treffisivustoilla. Tinderin käyttäjät voivat luoda näkyvyyttä ja joutua valtavaan laajaan pyyhkäisykenttään jäljellä ja oikealla löytää sielunkumppaninsa. Jos joku on pyyhkäisenyt läheltäsi, se sopii sinulle ja voit alkaa puhua hänelle! Rekisteröityminen Tinderiin on erittäin helppoa, toisin kuin monilla online-treffisivustoilla.


Siirry ensin App Shopiin tai yahoo Gambleen nappaamaan se. Tinder yksinkertaisesti käyttää Twitteriä nappatakseen kuvia, jotka auttavat sinua aloittamaan profiilin. Esimerkiksi juuri viime vuonna Tinder kiinnitti noin 39 erilaista sukupuolta kiinnostukseen transsukupuolisten ja sukupuolijuoksujen yhteisöistä. Mutta 10 miljoonan energisen ihmisen kanssa kohtaat varmasti ihmisiä, joiden kanssa voit keskustella varhain aamukahvista.


Ensinnäkin Tinderin ominaisuudet eivät ole vaikeita kuin kakku. Luot profiilisi, muokkaat asetuksiasi ja BAM – alat pyyhkäistä. Se vaihtelee enimmäkseen oman profiilisi standardin, bion älykkyyden ja yksinkertaisesti sen mukaan, että joku pyyhkäisee lähelläsi. Ja tämä tarkoittaa, että sinun on varmistettava, että kaikki on vahvaa ennen kuin aloitat täällä, jos haluat tuoda paljon otteluita.


Tinderille oman turvallisuutesi ja turvallisuutesi on osoitettu olevan etusijalla heidän puolestaan. Olin rehellisesti sanottuna ollut monilla Tinder-treffeillä ja olin aivan varma, että tapasin jonkun saadakseni ilmaisen aterian ja pitääkseni hauskaa… 3 vuotta ja niin monia treffejä ja muistoja myöhemmin olen naimisissa Tinder-mieheni Kennyn kanssa! KIITOS, että olen mahdollistanut minun tavata sielunkumppanini. Viiden minuutin kuluttua ensimmäisestä keskustelustamme, nykyinen vaimoni mainitsi, kuinka meillä olisi upeat häät.


selvisin juuri pahasta erosta ja loin Tinder-tilin pitääkseni mielessäni erosta. Noin viikon keskustelun jälkeen päätimme tavata paikallisessa baarissa juomia, ja päätimme yhdistää 18 hengen seremoniaan New Jerseyssä 27. kesäkuuta. Olimme tienhaarassa, joten muutaman kuukauden satunnaisen seurustelun jälkeen päätimme lopettaa asiat.


Olin rakastunut, mutta ajattelin, että tämän rakkaustarinan ei ollut tarkoitus kestää. Pikakelaus 9 kuukautta, ja meistä oli tullut erottamattomia. Hän löi minua yhdellä PAHIMIMMALLA koskaan näkemäni poimintalinjalla, mutta koska olin tylsistynyt töissä, päätin vastata. Siitä lähtien emme koskaan lopettaneet puhumista, tapailua ja rakastumista syvemmälle. Kaikille sinkkuille, erityisesti meidän kaltaisillemme introverteille: älä pelkää matkustaa mukavuusalueesi ulkopuolelle.


Tinder toi meidät yhteen ja olen siitä ikuisesti kiitollinen. Lähettämällä kyselylomakkeita usein käyttäville Tinderin käyttäjille tutkijat havaitsivat, että syy siihen, miksi miehet pitivät suuresta osasta näkemiään naisia, oli lisätä heidän mahdollisuuksiaan löytää pari. Tämä johti palautesilmukkaan, jossa miehet pitivät yhä useammasta näkemistään profiileista, kun taas naisilla oli varaa olla vieläkin valikoivampia tykkäämään profiileista, koska osumien todennäköisyys oli suurempi.


Palautesilmukan matemaattinen raja ilmenee, kun miehet pitävät kaikista näkemistään profiileista, kun taas naiset löytävät parin aina, kun he pitävät profiilista. Ei tiedetty, onko jotain evoluutionaalisesti vakaata strategiaa syntynyt, eikä Tinder ole paljastanut sellaista tietoa. Tyson ja hänen tiiminsä havaitsivat, että vaikka heidän tietojoukonsa miesten ja naisten välinen suhde oli noin yksi, miesprofiilit saivat yhteensä 8 osumaa, kun taas naisprofiilit saivat vain osumia yhteensä, koska suurin osa osumista molemmille. mies- ja naisprofiilit tulivat miesprofiileista, ja 86 prosenttia pelkästään miesprofiilien osuvista tuli muista miesprofiileista, mikä johti tutkijat päättämään, että homoseksuaaliset miehet olivat "paljon aktiivisempia pitämään kuin heteroseksuaaliset naiset".


Tutkijat eivät olleet varmoja, miksi näin tapahtui. Wikipediasta, ilmaisesta tietosanakirjasta. Amerikkalainen online-treffisovellus. Tässä artikkelissa on useita ongelmia.


Auta parantamaan sitä tai keskustele näistä asioista keskustelusivulla. Lue, miten ja milloin nämä malliviestit poistetaan. Tämä artikkeli sisältää sisältöä, joka on kirjoitettu kuin mainos.


Auta parantamaan sitä poistamalla mainossisältöä ja sopimattomia ulkoisia linkkejä sekä lisäämällä tietosanakirjaa, joka on kirjoitettu neutraalista näkökulmasta. Marraskuu Opi kuinka ja milloin tämä malliviesti poistetaan. Tämän artikkelin merkittävällä kirjoittajalla näyttää olevan läheinen yhteys sen aiheeseen. Se saattaa vaatia puhdistusta Wikipedian sisältökäytäntöjen noudattamiseksi, erityisesti neutraalin näkökulman mukaisesti.


Keskustele aiheesta lisää keskustelusivulla. Sean Rad Justin Mateen Jonathan Badeen. Luettelo kielistä. Arabia Afrikaans Baski Bengali Katalaani Kroatia Tanska Hollanti Englanti Viro Suomi Ranska Georgia Saksa Kreikka Hindi Heprea Unkari Indonesia Italia Japani Khmeri Korea Latvia Liettua Makedonia Malaiji Puola portugali romania Venäjä Serbia Yksinkertaistettu kiina slovakki espanja ruotsi tagalogi tamili telugu thai perinteinen kiina turkki ukraina vietnam.


Katso myös: Optimaalinen pysähtyminen ja sihteeriongelma. Internet-portaali Ihmisen seksuaalisuuden portaali Yhteiskunnan portaali. Arkistoitu alkuperäisestä 21. syyskuuta Haettu 21. syyskuuta Haettu 28. lokakuuta Arkistoitu alkuperäisestä artikkeliin Retrieved Seksuaalisuus ja sen häiriöt: kehitys, tapaukset ja hoito. Sage-julkaisut. ISBN-tietosuoja ja maine: Kuinka paljastamme itsemme media-alustoilla. Lexington kirjat.


Autismispektrin opas seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin. Jessica Kingsley Publishers. Yhteyssovellukset — Bumble: Bumble on ulkoasultaan ja käytöltään hyvin samanlainen kuin Tinder; Sillä on kuitenkin yksi merkittävä ero, että miehet eivät pysty ottamaan yhteyttä naisiin. Tech Times. Arkistoitu alkuperäisestä 19. maaliskuuta Haettu 26. maaliskuuta The Hollywood Reporter.


New York Times. Sovellus Annie. Business of Apps. Tinderin uutishuone. Arkistoitu alkuperäisestä 4. marraskuuta, haettu 4. marraskuuta, loppujen lopuksi hän seurusteli hänen parhaan ystävänsä kanssa ja he kaikki työskentelivät yhdessä ja hän itse asiassa antoi periksi useita kertoja. GQ-lehti. Arkistoitu alkuperäisestä 28. maaliskuuta Haettu 24. lokakuuta Arkistoitu alkuperäisestä 26. lokakuuta, haettu 26. lokakuuta, The Forward.


1. heinäkuuta, arkistoitu alkuperäisestä 31. joulukuuta, haettu 31. joulukuuta, Rolling Stone. start-up-yritykset osoittavat, kuinka kättelysopimukset voivat räjähtää.". Los Angeles Times. 22. maaliskuuta, arkistoitu alkuperäisestä 27. kesäkuuta, haettu 10. elokuuta, arkistoitu alkuperäisestä 10. kesäkuuta, haettu 13. kesäkuuta, Star Tribune.


Kansainvälinen New York Times. Modernia romantiikkaa. Toronton tähti. 6. elokuuta, arkistoitu alkuperäisestä 11. heinäkuuta, haettu 17. syyskuuta, Vanity Fair. Arkistoitu alkuperäisestä 28. lokakuuta, Haettu 29. lokakuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 2. elokuuta Haettu 26. lokakuuta 11. marraskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 7. heinäkuuta, Haettu 25. kesäkuuta, The Verge.


Mena raportti. treffisovellukset kuukausittaiset käyttäjät markkinaosuus l Tilasto". Arkistoitu alkuperäisestä 25. lokakuuta Haettu 25. lokakuuta Arkistoitu alkuperäisestä 20. lokakuuta, haettu 21. lokakuuta, raportti lomakkeella K 31. joulukuuta päättyneeltä tilikaudelta " PDF. 28. helmikuuta, tinder-blogi. Haettu 29. maaliskuuta Deccan Chronicle. Twitter-tili Roderick Hsiaolta, Tinderin teknologiajohtajalta. Ihmettelin miksi se suljettiin?


Financial Times. Wall Street Journal. ISSN Bloomberg News. Tinder blogi. Arkistoitu alkuperäisestä 17. huhtikuuta Haettu 18. helmikuuta Arkistoitu PDF alkuperäisestä Sensor Tower Blogissa.


Arkistoitu alkuperäisestä 9. syyskuuta, haettu 12. syyskuuta, Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Tinderin turvallisuudesta". BBC uutiset. 24. tammikuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 24. tammikuuta, Haettu 24. tammikuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 26. joulukuuta, Haettu 24. marraskuuta, Coda Story.


Arkistoitu alkuperäisestä 15. huhtikuuta Haettu 15. huhtikuuta The Guardian. Business Insider. Arkistoitu alkuperäisestä 5. marraskuuta, haettu 7. marraskuuta, Sky News. Arkistoitu alkuperäisestä 17. elokuuta Haettu 17. elokuuta Hootsuite Social Media Management.


Globe and Mail. Marie Claire. Arkistoitu alkuperäisestä 16. elokuuta Haettu 10. elokuuta

No comments:

Post a Comment

Sorte datingsider i georgien

Sorte datingsider i georgien hvad med mit navn er mike. Elsker mine velsignelser!! Pensioneret hærsygeplejerske, der nyder at bruge tid sort...